Els passats dies 31 de gener, 7 i 21 de febrer es va realitzar el vuitè seminari Agricultura i Medi Ambient a Menorca. Una seixantena de persones han participat en alguna de les tres jornades celebrades a Maó, Es Mercadal i Ciutadella.
En aquesta edició s’han donat a conèixer experiències d’explotacions que aconsegueixen la viabilitat econòmica, combinant una producció de qualitat i diferenciada amb una bona comercialització. A més, també s’han conegut iniciatives que permeten les sinergies amb el sector agrari, com l’associació Fra Roger, amb restauradors compromesos amb el producte ecològic i responsable, o el projecte Bon Profit que s’introdueix en el món educatiu i dels menjadors escolars.
A continuació vos adjuntam les presentacions i resums de les diferents ponències.
– Experiència de Freixo do Meio: resum i presentació.
– Plantes comestibles silvestres de Menorca: resum.
– L’associació Fra Roger: resum.
– L’experiència de Planeses: resum i presentació.
– Passes cap a una Menorca agroecològica: resum i presentació.
– L’experiència de Santo Domingo: resum i presentació.
– El projecte Bon Profit: resum i presentació.